Krevetid tilli majoneesi kastmega mustaleiva viilul
Kodumaine suupiste – krevetid tilli majoneesi kastmes, asetatud röstitud mustaleiva viilule.
röstitud must leib
tilli-majoneesi kaste
keedetud muna
marinaadis krevetid
kaunistuseks apteegitilli oks
marineeritud pärlsibul
leivapuru
Rösti must leib rösteris, eemalda koorik ja lõika neljaks, koorikud haki või purusta peeneks. Keeda muna, jättes munakollase kergelt vedelaks ca 6 min. Viiluta muna umbes 3mm viiludeks (sobib hästi munaviilutaja). Aseta leivatükile pisut krevetimarinaadi järgmisena pane munaviil, munale pane lusikaga krevetid. Lõika pärlsibul pikki sektoriks, aseta sibula sektor krevettide vahele ja kaunista tilli või apteegitilli oksaga, raputa peale leivapuru.

Sobilik kasutada värske salatiga, lisandina või külma suupistena.

Käsitsi kooritud krevetid marinaadis on kahtlemata kõrgeima kvaliteediga toode.

Suuruselt pisemad, kui käsitsi kooritud krevetid, kuid hinnalt soodsamad. Sobivad kasutada erinevate toitude valmistamisel.