Pasta tiigerkrevettide ja rannakarpidega
Aromaatne ja rikkalik pasta Marwi tiigerkrevettide ning rannakarpidega.
Tiigerkrevetid õlis
Rannakarbid õlis
1 väike sibul
1 küüslaugu küüs
380ml toidukoort
sool ja pipar
Ürdid, oliiviõli, poole sidruni mahl või parmesani juust
Pane potitäis vett pasta jaoks keema, samal ajal nõruta krevetid ja rannakarbid õlist. Haki sibul ja küüslauk, lisa õli pannile ja kuumuta kuni sibul muutub klaasjaks. Lisa krevetid ja rannakarbid ning tõsta temperatuur maksimumi, prae pidevalt segades 4 minutit, seejärel vähenda kuumust ¾ peale, maitsesta soola ja pipraga. Kui potis on vesi keema tõusnud, lisa pasta. Maitsesta pasta keeduvesi soolaga (õige soolasus on nagu vahemere vesi). Lisa krevettidele toidukoor, keeda madalal kuumusel maitsed kokku, ca 10 minutit. Kui pasta on keenud al dente (hamba all tuntav), on ka kaste valmis. Nõruta pasta ja sega kastmega kokku. Maitsesta meelepärase ürdi, värske sidrunimahla, oliiviõli ja soovi korral parmesani juustuga.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad suupistena ja erinevate roogade valmistamiseks.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad nautida nii pannil kuumutatuna kui ka külma suupistena.