• Rannakarbid marineeritud kurgiga musta leiva kuivikutel

Rannakarbid marineeritud kurgiga musta leiva kuivikutel

Krõmps suupiste – rannakarbid marineeritud kurgi embuses hollandaise kastmega, asetatud musta leiva kuivikule.

musta leiva kuivikud
hollandaise kaste – retsept
marineeritud kurk – marinaadi retsept
rannakarbid
kaunistuseks:
marineeritud redis
leivapuru
ürdiõli

Lõika kurgist koorimisnoaga pikad ribad, lõika ühe pikkuseks ca 15cm. Marineeri kurgiviilud (15 minutist marinaadis hoidmisest piisab). Lõika redisest õhukesed viilud, marineeri kurgiga samas marinaadis. Aseta 2 kurgiviilu risti üksteise peale. Pane risti keskele 2 rannakarbi liha.  Voldi kurk “pakiks” kokku. Aseta leivakrõpsule ¼ tl hollandaise kastet, kastmele pane kurgipakend. Aseta kurgile marineeritud rediseviiud, piserda ürdiõliga ja puista peale pisut leivapuru.

 
Tooted