Taipärane supp krevettidega
Kosutav kookospiimasupp krevettide, söögiseente ja koriandriga.
Marwi krevetid marinaadis
400 ml kookospiima
1 küüslaugu küüs
Pöidlasuurune jupp ingverijuurt
Söögiseened (n.t puravikud)
30 g Tom Kha supisegu
500 ml vett
1 puljongikuubik
Koriander
Ühe laimi mahl
Sool ja pipar
Nõruta krevetid marinaadist. Haki küüslauk ja ingver peeneks ning kuumuta seentega oliiviõlis. Lisa krevetid ja prae pidevalt segades 4 minutit. Lisa puljong, kookospiim ja tom kha supisegu. Keeda maitsed kokku, ca 10 minutit, lisa maitse järgi sool ja pipar. Maitseid saad reguleerida endale sobivaks lisades kreveti marinaadi. Serveerimise eel lisa koriander ja laimimahl.

Käsitsi kooritud krevetid marinaadis on kahtlemata kõrgeima kvaliteediga toode.

White Tiger tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Kergelt soolane marinaad toob kreveti maitseomadused hästi esile.

Suuruselt pisemad, kui käsitsi kooritud krevetid, kuid hinnalt soodsamad. Sobivad kasutada erinevate toitude valmistamisel.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad suupistena ja erinevate roogade valmistamiseks.