• Tiigerkreveti-tempura idamaise kastmega

Tiigerkreveti-tempura idamaise kastmega

Krõmpsud tempura krevetid serveeritud mõnusalt vürtsika tšilli-mangokastmega.

Marwi tiigerkrevetid
Tempura jahu
Mullivesi
frittimiseks õli
Thai Choice tšillikaste mangoga

Taigna valmistamiseks sega kausis jääkuubikud ja külm mullivesi. Lisa juurde tempura jahu ja sega. Kuumuta sügavas potis õli ning jälgi, et õli temperatuur jääks 170-180 C° vahemikku. Nõruta Marwi tiigerkrevetid ja kasta tempura taignasse. Tempura tainas peab olema piisavalt paks, et see kataks krevetid ühtlaselt ega valguks krevettidelt maha. Ettevaatlikult lisa krevetid potti ja lase kuldpruuniks küpseda. Valmimisel eemalda krevetid õlist ja aseta köögipaberile nõrguma.

Serveeri magusa tšilli-mangokastmega.

 
Tooted