Tiigerkrevetid hollandaise kastmega kurgiviilul
Särtsakas suupiste – tiigerkrevetid peediiduga hollandaise kastmes, asetatud kurgiviilule.
ca 2 cm kurgiviil
tiigerkrevett
hollandaise kaste – retsept
peediidu
kaunistuseks:
tšilli
ürdiõli
Kraabi kahvliga pikki kurki nii, et tekiks koort läbistanud vaod kurgi sisse. Lõika kurgist ca 2cm paksused viilud. Tee lusikaga kurgi sisse süvend kastme jaoks. Lisa kurgi viilul olevasse süvendisse ca ½ tl hollandaise kastet või majoneesi, aseta krevett kastmele ja kaunista peediidude ja tšilli viiluga.

White Tiger tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Kergelt soolane marinaad toob kreveti maitseomadused hästi esile.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad suupistena ja erinevate roogade valmistamiseks.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad nautida nii pannil kuumutatuna kui ka külma suupistena.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad ideaalselt salatitesse.