Tomatine tiigerkreveti supp
Maitsev tomatine tiigerkreveti supp paprika ja punase veiniga, kaunistatud maitsestamata jogurti, kreveti ja basiiliku lehega.
tiigerkrevetid
1 varsseller
1 väike punane sibul
1 küüslaugu küüs
½ väikest punast paprikat
500ml purustatud tomatit
4 spl oliiviõli
100ml punast veini
sool ja pipar
kaunistuseks maitsestamata jogurt ja basiiliku leht
Nõruta krevetid marinaadist. Haki köögivili peeneks, kuumuta oliiviõlis pannil kuni sibul muutub klaasjaks, lisa krevetid ja tõsta temperatuur maksimumi, prae pidevalt segades 4 minutit, vähenda kuumust ¾ peale ja lisa purustatud tomat ning vein, maitsesta soola ja pipraga. Keeda madalal kuumusel maitsed kokku, ca 10 minutit. Maitseid saad reguleerida endale sobivaks lisades kreveti marinaadi maitse järgi. Kaunista maitsestamata jogurti, kreveti ja basiiliku lehega.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad nautida nii pannil kuumutatuna kui ka külma suupistena.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad suupistena ja erinevate roogade valmistamiseks.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad ideaalselt salatitesse.