• Tomatine tšilli tiigerkreveti pasta

Tomatine tšilli tiigerkreveti pasta

Särtsakas hispaaniapärane tomatine tšilli tiigerkreveti pasta, kaunistatud meelepärase ürdi, oliiviõli ja soovi korral parmesani juustuga… mmm hea!

tiigerkrevetid
1 varsseller
1 väike punane sibul
1 küüslaugu küüs
½ väikest punast paprikat
1 väike tšilli kaun
500ml purustatud tomatit
sool ja pipar
kaunistuseks ürdi, oliiviõli või parmesani juust

Pane potitäis vett pasta jaoks keema, samal ajal nõruta krevetid õlist. Haki köögivili peeneks, kuumuta krevettide õlis pannil kuni sibul muutub klaasjaks, lisa krevetid ja tõsta temperatuur maksimumi, prae pidevalt segades 4 minutit, vähenda kuumust ¾ peale ja lisa purustatud tomat, Kui potis on vesi keema tõusnud, lisa pasta. Kuju vastavalt oma maitsele. Maitsesta pasta keeduvesi soolaga (õige soolasus on nagu vahemere vesi).  Nüüd maitsesta kaste soola ja pipraga. Keeda madalal kuumusel maitsed kokku, ca 10 minutit. Kui pasta on keenud al dente (hamba all tuntav), on ka kaste valmis. Nõruta pasta ja sega kastmega kokku, Kaunista meelepärase ürdi, oliiviõli ja soovi korral parmesani juustuga.

 
Tooted