Tomatine tšilli tiigerkreveti pasta
Särtsakas hispaaniapärane tomatine tšilli tiigerkreveti pasta, kaunistatud meelepärase ürdi, oliiviõli ja soovi korral parmesani juustuga… mmm hea!
tiigerkrevetid
1 varsseller
1 väike punane sibul
1 küüslaugu küüs
½ väikest punast paprikat
1 väike tšilli kaun
500ml purustatud tomatit
sool ja pipar
kaunistuseks ürdi, oliiviõli või parmesani juust
Pane potitäis vett pasta jaoks keema, samal ajal nõruta krevetid õlist. Haki köögivili peeneks, kuumuta krevettide õlis pannil kuni sibul muutub klaasjaks, lisa krevetid ja tõsta temperatuur maksimumi, prae pidevalt segades 4 minutit, vähenda kuumust ¾ peale ja lisa purustatud tomat, Kui potis on vesi keema tõusnud, lisa pasta. Kuju vastavalt oma maitsele. Maitsesta pasta keeduvesi soolaga (õige soolasus on nagu vahemere vesi). Nüüd maitsesta kaste soola ja pipraga. Keeda madalal kuumusel maitsed kokku, ca 10 minutit. Kui pasta on keenud al dente (hamba all tuntav), on ka kaste valmis. Nõruta pasta ja sega kastmega kokku, Kaunista meelepärase ürdi, oliiviõli ja soovi korral parmesani juustuga.

White Tiger tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Kergelt soolane marinaad toob kreveti maitseomadused hästi esile.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad nautida nii pannil kuumutatuna kui ka külma suupistena.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad suupistena ja erinevate roogade valmistamiseks.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad ideaalselt salatitesse.