Vahemere-äärne mereandidega pitsa
Vahemere-äärne maitsev vahepala – Marwi mereandidega pitsa.
PITSAKATE
1-2 dl pitsa tomatikastet
1-2 küüslauguküünt
140 g mereandide kokteili
60 g kaheksajalgu
40 g konserveeritud maisi
40 g rohelist paprikat
2 tl punet
3/4 tl tüümiani
3-4 dl riivjuustu
PITSAPÕHI
470 ml nisujahu
14 g pärmi
½ tl soola
12 g suhkrut
1 ½ dl vett
Lahusta pärm käesoojas vees, lisa sinna hulka u 200 ml nisujahu, sool ja suhkur. Vähehaaval lisa ülejäänud nisujahu mikstuurile juurde ja sõtku tainas pehmeks palliks. Jäta tainas u 10-15 minutiks kaetult sooja seisma. Rulli tainas ja aseta küpsetuspaberiga kaetud pitsaplaadile. Nõruta mereandide kokteil ja kaheksajalad. Kata kerkinud põhi tomatikastmega. Pane peale krevetid, rannakarbid, vähisabad, kaheksajalad, mais, paprika ja maitseained. Raputa pitsale riivjuustu. Küpseta pitsat 250 kraadi juures ahju keskosas 12-14 minuti.

Käsitsi kooritud krevetid marinaadis on kahtlemata kõrgeima kvaliteediga toode.

White Tiger tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Kergelt soolane marinaad toob kreveti maitseomadused hästi esile.

Suuruselt pisemad, kui käsitsi kooritud krevetid, kuid hinnalt soodsamad. Sobivad kasutada erinevate toitude valmistamisel.

Segu valitud mereandidest, mis annab hea võimaluse proovida korraga erinevaid maitsvaid tooteid.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad nautida nii pannil kuumutatuna kui ka külma suupistena.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad suupistena ja erinevate roogade valmistamiseks.

Sobivad ideaalselt kasutada erinevate toitude valmistamisel.

Kooritud tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Sobivad ideaalselt salatitesse.

Sobivad suurepäraselt pidulikuma kui ka argisemaks eineks. Võib süüa soojalt, külmalt, proovida eri toitudesse segada.