Vürtsikas krevetiomlett
Vürtsikas krevetiomlett, s.o suussulav ja tervislik hommiku amps Marwi krevettidega. Retsept on mugandatud Heal With Food veebilehelt, originaalretsepti leiad siit.
3 tl extra virgin oliiviõli
1 spl tšilli-küüslaugu kastet
80 g Marwi käsitsi kooritud krevette
75 g punast paprikat, peenelt viilutatud
30 g värsket rohelist sibulat
4 munavalget
2 muna
värskelt jahvatatud musta pipart, maitse järgi
näpuotsatäis soola
Kuumuta teflon pannil tšilli-küüslaugu kaste ja 2 tl extra virgin oliiviõli. Lisa krevetid ja paprika ning küpseta peaaegu valmimiseni. Eraldi kausis sega kokku munad ja munavalged törtsu veega, maitsesta soola ja piparaga – vahusta. Enne mikstuuri lisamist pannile, lisa krevettidele veel üks tl õli, siis lisa vahustatud munad pannile. Puista krõmps roheline sibul omletile. Küpseta kuni muna on peaaegu tahestunud, keera omlett ümber ja küpseta teiselt poolelt. Tõsta valmisroog taldrikule, kaunista vastavalt soovile ja serveeri.

Käsitsi kooritud krevetid marinaadis on kahtlemata kõrgeima kvaliteediga toode.

White Tiger tiigerkrevetid on suured, pehme ja väga maitsva lihaga. Kergelt soolane marinaad toob kreveti maitseomadused hästi esile.

Suuruselt pisemad, kui käsitsi kooritud krevetid, kuid hinnalt soodsamad. Sobivad kasutada erinevate toitude valmistamisel.