Õunaäädikas
Õunaäädikat sobib kõige paremini iseloomustama tuntud toitumisspetsialist ja loodusravi austaja Aive Luigela:
Õunaäädikas kui ravim avastati loodusravi arstide poolt 1058. aastal ja tema kasutamine toiduainena ja ravimina on õigustanud end tänaseni. Vanal ajal valmistati Eestimaa taludes õunaäädikat ise õunamahla pressimisjääkidest. Tänapäeval pole seda aeganõudvat tööd endal vaja teha, sest nüüd valmistab meie AS JAPS M.V.M Pärnumaal, Audrus kvaliteetset õunaäädikat.
Loe lisaks: Õunaäädikas – Hea teada:

Äädikaga maitsestamisel seab piirid vaid igaühe fantaasia ning maitseeelistused.

Õunaäädikaga maitsestatud salatikaste nii toorsalatile kui ka keedetud toiduainetest valmistatud salatile.

Organismi puhastamiseks ja tugevdamiseks tuleks juua õunaäädika jooki meega.